joi, 24 aprilie 2014

Review: Nivea pure effect— Clean deeper

Desi in ultimul timp parca am uitat de produsele Nivea,acum le redescopar,si vad ca nu si-au schimbat calitatea . Azi va prezint acest scrub de curatare zilnica de la ei,de care sunt mai mult decat multumita,si pe care vad ca il mai foloseste si sotu ca prea scade continutul din sticla :)).


Ce zic ei: exfoliant pentru curatare zilnica,curata porii in profunzime si are efect dublu. Contine extract de magnolie si granule albastre ce contin acid lactic,pentru curatarea porilor si prevenirea cosurilor si a punctelor negre.
Se evita zona ochilor,e non-comedogenic,si e testat dermatologic. Mai jos e si poza cu ingredientele,sper sa se inteleaga ceva.Are termen 12 luni de la deschidere,150 ml, iar pretul pana in 15 lei,l-am gasit la Cora.
Acum sa va zic ce cred eu, eu cred ca e cel mai bun gel exfoliant incercat pana acum,e foarte potrivit tenului meu gras,si de cand il folosesc chiar am vazut diferenta.
Uneori il folosesc cu buretel pentru o curatare mai profunda,uneori fara.
In ambele cazuri nu am simtit sa ma „zgarie“ acele particule albastre,pentru ca la cantitatea necesara unei spalari se dozeaza maxim 2. Punctele negre s-au injumatatit considerabil,porii parca s-au mai micsorat,iar cosuri mai am doar in zilele nesuferite,fetele stiu,am vazut ca nu mai am nici urmele ramase dupa ce bazai cosurile. Stiu ca nu e bine ,dar nu ma pot abtine.
Gelul fiind foarte dens se clateste ceva mai greu, nu face spuma multa,dar la efectele pe care le are nici nu mai conteaza.
L-am descoperit datorita fiicei mele :D fiindca era pus pe ultimul raft de jos,unde ea se juca in timp ce eu ma uitam la nu stiu ce.
Voi ati incercat acest produs? Ce parere aveti? Si ce altceva mai imi  recomandati ?  :*Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu