sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Favoritele anului 2014


Asa cum am promis,apare si postarea cu favoritele anului 2014.
Banuiesc ca v-ati saturat de atatea favorite,de aceea am decis sa va arat produsele pe care le-am cumparat iar si iar.

Sampoanele Farmec le-am testat pe toate, iar cel cu rozmarin si mesteacan are si un review. Toate imi plac la fel de mult,indiferent ce voi mai incerca,acestea vor fi permanente in baia mea.

Serul hidratant termoprotector, cu keratina si G-panthenol, de la Gerovital Plant, e primul de genul pe care il incerc,nu il pot compara cu altceva,dar imi place, si are un pret bun. Nu cred ca il voi inlocui prea curand.

Fixativ Elnett - L'Oreal, un produs care la noi nu se gaseste,si evident ca nu se compara cu nimic. L-am cumparat azi vara din Italia si am prins o oferta super.
Nivea Stress protect, un antiperspirant descoperit datorita Lorenei. Si de la descoperire pana in prezent ,l-am inlocuit cu altceva doar daca am primit cadou.

Geluri de dus Elmiplant, am avut si varianta pe roz ,si aceasta pe mov. Trierea dupa culori a fost facuta de fii-mea,dar miros asa de bine...
si sunt dense,si spornice.


Micelara Garnier cred ca nu mai are nevoie de nici o prezentare. E cea mai buna,si daca o prindeti la oferta e in jur de 17 lei.

Spuma de curatare Nivea,are pompita,tine destul de mult,si curata delicat,nu are particule exfoliante ca aceasta care mi-a placut la fel de mult.


Balsamul de buze Himalaya, cu miros de bombonele. Hidrateaza foarte bine,merita.

Lac de buze Rimmel Apocalips,a fost o nebunie cand au aparut, are si un review aici.


Acetona Cien din Lidl, review aici.


Cam astea sunt preferatele mele,majoritatea produse accesibile, sper ca v-a placut :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu